Tuunaus- ja korjauspaja Kellahden kylätalolla

Tuunaus- ja korjauspaja Kellahden kylätalolla featured image
Event date 29.09.2022
Event time 18:00 - 19:30
Event location Kellahden kylätalo
City Pori
Event organiser Kellahden kyläyhdistys ja Leader Karhuseutu

Odottaako lempivaatteesi korjaamista? Oletko jo pitkään suunnitellut tyynyliinoja vanhoista verhoista? Onko sinulla kiva kangas, ja kaipaat ideaa sen käyttöön? Tule kestävän kehityksen viikon kunniaksi korjaamaan tai tuunaamaan omia vaatteita ja muita tekstiilejä maksuttomaan työpajaan. Ohjaajana toimii Otsolassa opettava Marjo Lepistö.

Tule kysymään apua tai muuten vain ompelemaan mukavassa seurassa. Sopii aloittelijoille. Mukaan mahtuu 15 hlöä. Voit ottaa oman ompelukoneen, jos sinulla on. Paikan päällä on käytettävissä myös muutamia Otsolan ompelukoneita.

Kestävän kehityksen viikon kunniaksi kylätalolla järjestetään samaan aikaan avoimet ovet. Kellahti on valittu Vuoden 2022 satakuntalaiseksi kyläksi. Tervetuloa kahvittelemaan ja tutustumaan Kellahden meininkiin!

Ilmoittaudu tuunaus- ja korjaustyöpajaan 28.9. mennessä. Katso ilmoittautumisohjeet: https://karhuseutu.fi/kellahdentuunausjakorjauspaja/
Ilmoita samalla mahdolliset ruokarajoitteet kahvitarjoilua varten sekä otatko oman ompelukoneen. Voit myös jättää kysymyksiä ohjaaja Marjo Lepistölle.

Kestävän kehityksen viikon työpajaa ja avoimia ovia järjestävät Kellahden kyläyhdistys ja Leader Karhuseudun Energiaa elämään -hanke.

Back to top of page