Laavujen kierros Hämeenkankaalla

Laavujen kierros Hämeenkankaalla featured image
Event date 30.09.2023
Event time 11:00 - 14:00
Event location Hämeenkangas, Jämi, Jämijärvi, Kankaanpää
City Jämijärvi
Event organiser Jämijärvi-Seura
Event category Muut tapahtumat

Kestävän kehityksen viikon lauantaina 30.9. on luvassa kaikille avoin laavujen kierros Hämeenkankaalla klo 11-14! 🚶🚴🍂
Kierroksella tutustutaan alueen reitteihin ja laavuihin. Tapahtuma sopii hyvin kaiken tasoisille liikkujille.

Tapahtuman pääjärjestäjänä on Jämijärven kunta yhteistyössä Kankaanpään kaupungin, Varalan urheiluopiston ja paikallisten järjestöjen kanssa. Tapahtuma järjestetään Lauhanvuori-Hämeenkangas Geoparkin alueella. Voit tutustua Geoparkiin osoitteessa https://lhgeopark.fi/

Voit osallistua tapahtumaan kävellen tai pyöräillen. Paikallinen kotiseutuyhdistys Jämijärvi-Seura järjestää opastetun pyöräretken Jämi Areenan edestä klo 11 lähdöllä (kesto arvio 2-2,5 h). Halutessasi voit varata heiltä eFatbike -pyörän käyttöösi 4 tunniksi hintaan 55 € (käteinen/Mobilepay). Retki on muuten maksuton, joten pyöräilijät liikkuvat omalla vastuullaan ja vakuutuksillaan. Kypäräpakko! Sitovat ilmoittautumiset ja tiedustelut viestitse Lellelle 040 7663 663 20.9. mennessä.

Itsenäisesti voi myös liikkua laavulta toiselle. Laavuilla myydään pientä purtavaa ja järjestetään toiminnallista ohjelmaa. Tarkempi ohjelma julkaistaan lähempänä tapahtumaa Jämijärven kunnan sivuilla ja somekanavissa. Jämi Areenan osoite Jämintie 655, 38800 Jämijärvi.

Back to top of page